fbpx

Bemutatás Minta

 

Szóval, azt látom, hogy gondot okoz mindenkinek az, amikor közös Messenger beszélgetés van, és nem tudjátok, hogy kit hogyan mutassatok be a másiknak. Mivel most én csinálok a jelöltjeitekkel egy előbeszélgetést, mielőtt Ottó beszélgetne velük (ez vonatkozik a más MLM-ben dolgozókra, vagy nagy múltú üzletemberekre is) így olyan bemutatás kell, ami üzletileg is felemel engem.
Tegnap Ottó bediktált nekem egyet, hogy szerinte hogyan kellene engem bemutatni. Ide teszem, használjátok, mert így egyszerűbb.

 

Amikor őt mutatod be nekem:

Csilla, szeretném neked bemutatni…… őt x ideje ismerem, és tudom róla, hogy egy remek üzletember. Évek óta vezeti a ….. és sikerre vitte….a. Tudom azt is róla, hogy mellette MLM rendszert is épít, amiben szintén sikeres, de hogy most hol tart, azt majd ti megbeszélitek.

Azért szerettem volna, ha ti beszéltek egymással, mert tudom, hogy ebből a beszélgetésből biztosan kialakulhat valami remek együttműködés.

 Amikor engem mutatsz be:

Szeretném neked bemutatni Szuhár Csillát, aki az én nagyon kedves kollégám. Nem csak kiváló csapatvezető, hanem a networknek, mint témának is a szakértője. Könyvet írt róla, blogot vezet a témában. Ráadásul hagyományos vállalkozói múlttal rendelkezik, így az MLM-et NEM MLM-es szemmel, hanem vállalkozói szemlélettel kezeli. A csapatunk éppen ezért kicsit másképpen dolgozik, mint más network-ös csapatok. Ezért tudnak sikeresek lenni a csapatunk tagjai.