fbpx

Alapítva 2009. 09. 09. 9:00

alapítói

Hogyan válhatsz a világ TOP 15 cége egyikének alapítójává?

Alapítói tagság vásárlásával!

Mit kell befektetned?

 • 1.500 €-t, amivel megvásárolod az Alapítói csomagot.
 • Egy kevés munkát.

Most pedig, nézd meg a videót, hogy minden részletet pontosan érts!

Mit kapsz cserébe a cégtől?

Ne értsd félre, ez nem részvénycsomag!
Nem válsz a cég tulajdonosává, nem csak egy papírt kapsz a pénzedért cserébe, és nem egy akár  “manipulálható” éves nyereség pici részét kapod évente, hanem:

 • 1.500 €-ért cserébe kb. 2.000 € értékben termékeket kapsz.
 • Ezekkel kívül-belül lassíthatod az öregedési folyamatokat, illetve tisztán tarthatod az elmédet.
 • 3 havonta pénzt a számládra, dollárban.
 • A Jeunesse Global, a teljes világ forgalmának 2 %-át osztja szét az Alapítók között, annak arányában, hogy …
 • Hány olyan fogyasztód van, aki Smart Deliveryvel rendel havonta? (minimum 5 kell, de lehet több is).
 • Ennek megfelelően, mekkora forgalmat generálsz?
 • Életed végéig kapod a részesedést.
 • De még a gyermekeid is örökölni fogják.

Mekkora ez az összeg,

amit 3 havonta várhatsz?

Most, induláskor:

 • Negyed évente kb. 100-300 dollárt kapsz, amennyiben már megvan az 5 vásárlód.

Később:

 • Ha több vásárlód lesz, akkor a részesedésed is nő.
 • Ahogyan nő a cég forgalma, a részesedésed is egyre nagyobb lesz.
  3 havonta 1000 dollár fölé mehet, ami éves szinten több, mint 4000 dollár, vagyis kb. 1.200.000 Ft.
  Ennyivel megnövelted az éves bevételedet.
  Mi lesz akkor, amikor a cég forgalma eléri a 3 milliárd dollárt, vagy még többet?

Sok, ez a negyedévente pár száz dollár, vagy kevés?

 

Amennyiben hálózatépítő vagy, vagy voltál valamikor, akkor tudod, hogy az 5 fogyasztó megtalálása neked gyerekjáték lesz. Sőt, valószínűnek tartom, neked érdemes többen, talán még egy kisebb csoportban is gondolkoznod, a nagyobb részesedésért.

Amennyiben vállalkozó vagy, azon gondolkozz el, hogy képes vagy-e egyszer a családodban, és/vagy a barátaid körödben 5 olyan embert, családot találni, akik figyelnek az egészségükre, és minőségi termékekkel szeretnék azt rendben tartani.
Mert, ha el tudod mindezt magadról képzelni, főleg ha te is ilyen igényes ember vagy, akkor bizony anélkül, hogy hálózatépítővé kellene válnod, évente, a személyes jövedelmedet, meg tudod növelni ezzel az összeggel.
Lehet, most ezt zsebpénznek látod, de mi lesz pár év múlva? Mi lesz akkor, amikor a gyermekeid öröklik majd?

A döntés a Te kezedben van!

Az ajánlat

Meddig él ez az ajánlat?

2020. november végén csak 3 napig!

Ajándék:

1 Euróért egy online iroda felületet is kapsz,

ahol nyomon követheted a vásárlóidat, és a bevételeidet.

Ez az ajánlat csak most elérhető. Amennyiben szeretnél ebben részt venni, lépj most!

 

Ne maradj le róla!

Robert Kiyosaki, a világ egyik legismertebb befektetője szerint, ha biztonságos anyagi háttérrel szeretnénk rendelkezni, akkor befektetéseket kell eszközölnünk, mert csak pénz termel igazán sok pénzt.
Nincsenek millióink, de még százezreink sem arra, hogy tőzsdézzünk. Nem értünk hozzá, nem tudjuk a tőzsdét befolyásolni, így a kockázat nagyon nagy. Nincsenek 10 millióink sem, hogy ingatlanokat vásároljunk és azokat kiadjuk.
Ezért azt kellett megkeresnünk, hogy pár százezer forinttal mi az a befektetés, ami valós passzív jövedelmet képes termelni részünkre.
Meghallgattuk az Alapítói csomagról az információkat, utána néztünk a cégnek, a tulajdonosoknak és belevágtunk. A termékeket, amiket kaptunk, folyamatosan használjuk, számunkra, – ebben a rendkívüli helyzetben -, biztonságot adnak különleges, és egyedi összetételükkel. Ajánlásunkra pedig már, több mint 10 család szintén ezeket a termékeket fogyasztja. Tudod, csak 5 kellene!
És még valami, ezt az Alapítói csomagot örökölni fogják a gyermekeink. És ki tudja hol tart majd addigra a cég?!

Szuhár Csilla a Jövőjátszma című könyv írója

Én nem Alapítói csomaggal indultam, hanem Ambassadorral. Sajnos, akkor nem volt ilyen akció. Amint kiírták ezt az akciót, akkor váltottam fel (upgrade-eltem) Alapítóira.
Miért váltottam fel?
Mert megértettem, hogy a világ egyik leggyorsabban fejlődő DSA cégéből, amelyik árbevétel szempontjából a TOP 15 vállalatban van a DSA cégek között a világon, tudok kapni 2%-ot a FORGALOMBÓL passzívan! (Nem a nyereségből, mint a részvények esetében). Bármelyik 1 milliárd dollár feletti vállalat termékéből vennék, és kipróbálnám azokat, ha utána kapnék 2%-ot a forgalmából negyedévente. Olyan, mintha Gyémánt igazgató lennék a vállalat ranglistáján, és lenne Gyémánt igazgatói bónuszom.
Viszont, az Alapítói csomag passzív jövedelmét élvezem, már 1 éve!

Takács Ottó

Hegedűsné Széll Krisztina vagyok, édesanya, feleség és üzletasszony.
Meghallgattam az információkat, majd kb. 2 hét “kutató munka” után megvásároltam az Alapítói csomagot! Tények alapján döntöttem, mely egy Életre szóló passzív jövedelmet biztosít családom számára és Máté fiamnak külön is! A családunk ugyanis, két Alapítói csomag tulajdonosa!
A Jeunesse Global cég termékei egyedi prémium minőségűek, és rendkívül gyors hatékonyságúak. Nagyon könnyű volt az 5 vásárlónkat megtalálni!
Egy tanítás határozza meg az életemet évek óta:
“A sikeres és a sikertelen embereket egy DÖNTÉS külömbözteti meg egymástól! A sikeres ember tények alapján hozza meg a döntését, saját maga, a sikertelen viszont olyanokra hallgat, akik nem ott tartanak, ahová Ő tart!”
Felelősség teljes döntést kívánok!

Hegedűsné Széll Krisztina

Hiszen…

 • Biztosan van 5 olyan ember az életedben, akik a saját egészségük és fiatalságuk érdekében, szívesen fogyasztanak kiváló minőségű termékeket.
 • Egyelőre nincs ennyi? Nem baj! Bármikor is lesz meg, akár évek múlva, onnantól kezdve jár a részesedés. Aktiválhatod később is!
 • Biztosan jó helyre fektetsz be, hiszen, a cég azon kevés vállalat közé tartozik, aminek a jelenlegi pénzügyi minősítése: AAA+
  (Ez a legmagasabb minősítési szint a világon!)
 • Biztosan jó helyre fektetsz be, mert az Anti-Aging (öregedésgátló) piac óriási. A Jeunesse cég köztük is egyedi és különleges, a Nobel díjas kutatásokon alapuló, szabdalmaztatott, humán őssejt technológiás termékpalettájával.
 • Biztosan jó helyre fektetsz be, mert több, mint 743 üzleti és termék díjjal büszkélkedhet a vállalat. Ez szintén egyedül álló a világon.
 • Biztosan jó helyre fektetsz be, mert nem a nyereségből részesedsz majd, “ha lesz”, “évente egyszer”, hanem a teljes forgalom 2%-a kerül felosztásra 3 havonta, vagyis évente 4 alkalommal.
 • Biztosan jó helyre fektetsz be, mert az a vállalat, amelynek a Facebookhoz, az Amazonhoz, az Applehoz, az e-bayhez és a Googlehoz hasonlóan az éves forgalma meghaladja az 1 milliárd dollárt.
  Csak néhány cég van a világon, a Jeunesse Globalon kívül, akiknek ez 6 év alatt sikerült, de a Jeunesse Global az egyetlen network cég közülük.

Szóval, mi a feladatod?

 • Vegyél egy Alapítói csomagot 1 500 Euróért!
 • Fogyaszd, használd, élvezd a termékek jótékony hatását, melyeket az Alapítói tagságod mellé kaptál!
 • Amennyiben Te már Alapítói tag vagy, úgy küld el ezt a linket (amit te is kaptál, hisz most ezt olvasod) a barátaidnak, ismerőseidnek még 2020. november vége előtt, hogy ők is megismerhessék az Alapítói csomag előnyeit!
 • Terméktapasztalataidat oszd meg másokkal!
 • Állítsd be a “Smart Delivery” programot, a havi 1 termék megrendelésére!
 • Élvezd a termékek öregedéslassító (Anti-Aging), és immunrendszer erősítő hatását, ami most különösen fontos ilyen járványos időszakban!
 • Örülj a negyed évente, életed végéig érkező részesedésnek!
 • Vedd be az örökölhető javaid sorába, ezt az igazi passzív jövedelmet is!
 • Élvezd a biztonságot!
 • Élvezd  az életet!

köszönöm.hogy.érdeklődsz

most telefonálj!

 

kérlek, hívj fel!

tedd fel a kérdéseidet!

beszéljünk!

 

 

novemberben 3 nap!

3 napig lesz elérhető !